Sterrenbeeld stier

Les 14 - tekst rondom afbeeldingen

Dit is het sterrenbeeld Stier, het sterrenbeeld van mensen geboren tussen 20 april en 21 mei. Aangezien ik op 4 mei ben geboren, ben ik dus een Stier. Ik heb eens even opgezocht wat de kenmerken van een Stier zoal zijn en vond o.a. de volgende tekst:

Stier is een aardeteken en Stieren zijn zeer verbonden met de natuur en de aardse geneugten. Van alles wat de aarde voortbrengt houden ze intens. Stieren zijn sensibel en ze houden van de vleselijke geneugten. Stieren betasten graag. Alles wat ze ontmoeten moeten ze aanraken. Ze krijgen contact met de dingen door ze aan te raken. Stieren hebben een persoonlijke charme en zijn over het algemeen mooi. Sterrenbeeld stierStieren zijn heel vaak solide gebouwd. Ze staan stevig met hun voeten op de grond, stevige creaturen. Als ze een tafel maken staat die ook stevig op haar poten. Stieren kunnen ook jaloers en bezitterig zijn, soms wat koppig. Ze kunnen begaafd zijn met elegantie en schoonheid, met smaak voor kleding, comfort en goed eten en zelfs een neiging naar luxe. Stier is eigenlijk een rustig, bezadigd, terughoudend teken, een vastteken. Stieren zijn moeilijk in beweging te brengen, maar eens ze bewegen doen ze dit gestadig. Stier is een teken van continuïteit.

Ik moet zeggen dat ik me er niet erg in herken! Bovendien heb ik een tweelingzus en die zou dus, als je in het bovenstaande gelooft, ongeveer hetzelfde karakter moeten hebben als ik. Wat dus absoluut niet het geval is!