Wie zijn wij?

 

Florence Toussaint

Florence ToussaintIk studeerde psychologie in Utrecht en heb ook een voorbereidend traject voor docentschap bij het Ivlos gevolgd. Verder ben ik nu 20 jaar bezig in intuïtieve ontwikkeling en energiewerk.
Zo volgde ik de reading-/healingopleiding bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht en vervolgens een aantal specialisaties, waaronder Vrouwenstudies en Leven en dood.
Verder heb ik naast lichaamsgerichte, massagetrainingen en vrouwentrainingen ook tantratrainingen gevolgd (Osholeela) en de docenten-opleiding Dru Yoga voltooid.
Naast Wauw wat een vrouw, geef ik lessen Flowyoga en geef ik (ontspannende!) management-trainingen en body-mind trainingen aan het bedrijfsleven.
Daarnaast heb ik een praktijk waarin ik individuele sessies geef en heerlijke Energy-massages.

Met mijn 2 dochters samen vier ik het Leven thuis.

Ik noem mezelf een Mens-mens. Ik hou van mensen en blijf door hen geboeid.
Vrouw-zijn, en met andere vrouwen Zijn, is voor mij een prachtig onderdeel daarvan. Sinds ik hier dieper en dieper in duik, ervaar ik dat er een bijzondere én ook nieuwe wereld opengaat. Voor mezelf en ook voor de vrouwen om mij heen.

VISIE

“Ik nodig je uit om je potentie, dat wat je levendig maakt, te laten stromen en in je leven te laten werken.”

Heleen Baas

Heleen BaasMijn kennis en inspiratie heb ik bij verschillende cursussen en opleidingen gevonden. Deze zijn o.a. Holos academie voor holistische massagetherapie, tantra, jaartraining holistic-pulsing, meditatie, creatieve therapie en dansen.
Verder leer ik en geniet ik van mijn dagelijkse leven met mijn dochter Yara.
Ik ben gefascineerd door de taal van het lichaam. Elk lichaam vertelt zijn eigen verhaal en dit vind ik heel mooi.

Kernwoorden in mijn leven: stilstaan, mezelf en anderen ontmoeten, aanraken, genieten, hier en nu, ervaren, veiligheid, lekker leven, stromen.

“De grootste veranderingen gebeuren als je stopt te geloven dat je zou moeten veranderen”

VISIE

Ik werk vanuit de holistische visie. Dat wil zeggen dat je als mens te maken hebt met diverse aspecten van mens-zijn. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Door je bewust te worden van en te accepteren wie je op dit moment bent en hoe je leven nu is, ontstaat er ruimte en vrijheid. Vanuit die ruimte kunnen veranderingen ontstaan. Door de inzichten die je krijgt in het nu kun je leren nieuwe stappen te zetten of andere keuzes in je leven te maken.

"Wauw wat een vrouw"

wordt gegeven door Florence Toussaint
zie: www.flowyoga.nl

en

Heleen Baas
zie: www.heleenbaas.nl

top


 

 

Roos